Energizer

Location: Sunway Pinnacle, Malaysia
Size: 15,000 sq ft

For a client that promises to bring positive energy to the world, there was no way that the place where they made this happen was going to be lacklustre.

The design inspiration for Energizer reflects its core business — the use of signature bold hues and contrasting material combinations created a dynamic perspective to the space. Timber flooring was chosen to ground the vibrant surrounding in comfort.

It wasn’t all easy at first. There were guidelines from HQ we had to closely follow and the element of feng shui that the company valued. Several meetings after the preliminary layout, a new design idea came about — locating the pantry next to the entrance as a special featured area, where people came together to relax and recharge. As an auspicious water feature, a built-in fish tank not only symbolises an abundance of wealth, but is also a charming sight to behold.

Contact us